Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

CURA PEARL BASIC Vektdyne 8kg Hvit

1 295,-
Delbetale fra: 105 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde150 cm
Lengde210 cm
Høyde0.03 cm
Øvrig
Artikkelnummer1223966
FargenavnHvit
FunksjonVekt Dyner

Beskrivelse

CURA Pearl Basic er en prisgunstig vektdyne bestående av fem lag og dyna som alltid kommer til å bidra til en god natts søvn. CURA Pearl Basic er et billigere alternativ til CURA Pearl Classic der det ytterste stoffet er av polyester istedenfor bomull. Effekten av tyngden er den samme, og takk være den billige konstruksjonen er dyna effektiv og tilgjengelig for alle mennesker.

Produktinformasjon

  • For å sikre følelsen av at vekten fordeles jevnt og slutter seg rundt kroppen din er glassperlene jevnt fordelt i mønsteret i dyna.
  • Velg mellom ulike vekter.
  • Maskinvask: 40 grader.

Velg en vektdyne

En vektdyne skaper et trykk mot brukerens hud som igjen skaper en følelse av omfavnelse – akkurat som når man blir klemt av noen. De dyptliggende hudreseptorene stimuleres av trykket og sender signaler til hormonsystemet som i sin tur begynner å produsere og frigjøre hormoner som oksytocin og serotonin. Med andre ord bidrar det til økt avslapning og bedre søvn.

CURA Pearl Basic er vektdynen som genererer til positive følelser og økt avslapning. Velg en dyne som tilsvarer 10-15% av din egen kroppsvekt, og kjøp det anbefalte CURA dynetrekket for å holde dyna på plass på beste mulige måte.

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle