Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betal om 3 måneder

Sengetøy

 Vis 488 st Sengestoff på tilbud - Opptil 45%

Våre beste tilbud
Sorter etter
2481 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Finnes det noe deiligere enn å legge seg i en seng der det nettopp er lagt på rent sengetøy? Riktig sengetøy kan være helt avgjørende for nattesøvnen din. Ettersom vi mennesker tilbringer nesten en tredjedel av livet nettopp i sengen, er det ingen grunn til å ha sengetøy du ikke liker. Men hva slags sengetøy er best? Der er meningene forskjellige, og det finnes i grunnen ikke noe fasitsvar. Noen foretrekker flanell, noen bomull og andre lin. Noen liker best at sengetøyet er helt glatt, mens andre liker at det er kreppet. Uansett hva du foretrekker finner du billig sengetøy online. Sov godt!

Hva slags sengetøy foretrekker du?

Visste du at du tilbringer omtrent en tredjedel av livet i sengen? Da er det viktig at du har det komfortabelt og sover godt. Riktig sengetøy er en viktig faktor i så måte. Men hva skal man velge? Ikke bare finnes det sengetøy i alle slags mønstre og farger, men de finnes i mange ulike tekstiler også. Kanskje liker du best at sengetøyet er helt glatt? Da går du for bomull eller sateng. Hvis du synes det er deilig med en litt mer ruglete overflate, er krepp et godt valg. Sengetøy i flanell kan føles mykt mot huden. Og liker du et sengetøy som blir mykere for hver gang du vasker det, kan lin være et alternativ. Prøv litt forskjellig til du finner din favoritt!

Deilig sengetøy på nettet

Når du skal sove skikkelig godt, er det viktig at sengetøyet er deilig og komfortabelt. Det finnes mange varianter av sengetøy, og her er det bare å prøve seg fram til man finner sin favoritt. Hva liker du best? Bomull eller lin? Flanell eller krepp? Uansett hva du velger, kan Du du kjøpe sengetøy på nettet og få det sendt hjem til deg, enkelt og greit.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.