Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betal om 3 måneder

Sengeskuff

 Vis 36 st Sengeskuff på tilbud - Opptil 35%

Våre beste tilbud
Sorter etter
75 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Det å skyve ting under sengen trenger ikke nødvendigvis å være en dårlig ting lenger. Bestiller du en sengeskuff online kan du enkelt holde orden på alle tingene som du ikke får plass til i andre skuffer og skap, og som du ikke vil ha liggende rundt og ta opp plass overalt. Du får jo ikke brukt gulvplassen under sengen din til noe annet uansett, så hvorfor ikke utnytte tomrommet der på en smart måte? Ved å bestille skuffen på nettet kan du også sammenligne ulike typer, modeller og størrelser enkelt og raskt hjemmefra før du bestemmer deg for en av dem.

Hva kan den brukes til?

En skuff under sengen gjør ikke bare rommet ditt ryddigere, du får også rask og enkel tilgang på det du trenger fra sengen. Hvorfor skal du gå over et kaldt gulv når du våkner for å komme til skapet om du kan nå klærne eller slåbroken uten å stå opp? Skuffene tar ikke opp mer plass enn de trenger å gjøre. Dermed får du også plass til to eller tre forskjellige skuffer til forskjellige eiendeler, om du har behov for det. Det er faktisk litt gøy å lage et eget system for tingene sine når man først kommer i gang, og nå har du enda flere måter å oppbevare dem på.

Gjør rommet ditt enklere

Å bestille en praktisk og billig sengeskuff fra oss er en god investering du vil få mye igjen for. Skuffene er også enkle å flytte på når du skal gjøre rent under sengen. Oppbevar sengetøyet og håndklærne dine under sengen, ha rask tilgang på slåbroken og tøflene dine, eller legg lesestoffet ditt i skuffen istedenfor å fylle nattbordet. Mulighetene er mange.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.