Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sengeramme med ribbebunn metall 140x200 cm tregavl

1 195:-
Del opp din betaling : 100 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde147 cm
Lengde210 cm
Høyde76 cm
Øvrig
Artikkelnummer945687
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Opprett et elegant og klassisk utseende i soverommet med vår metallsengeramme med spilebase! Sengerammen har en solid konstruksjon laget av stål, og en spilebase er inkludert. De robuste kryssfinérene gir den nødvendige støtten, og er svært komfortable. Det stilige designet øker sengens moderne stil. Med alle disse kombinerte funksjonene, vil du garantert ha en god natts søvn! Sengerammen trenger montering. Vær oppmerksom på at leveransen inkluderer en sengeramme med spilebase; madrassen er ikke inkludert.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle