Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Sengeramme grå naturlig rotting 140x200 cm

Mer fra: Be Basic
Grå
2 995,-
Delbetale fra: 183 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde149 cm
Lengde210 cm
Høyde77 cm
Materiale
MaterialtypeMangotreMahognyRotting
Øvrig
Artikkelnummer1176298
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrå
Farge
StilMarine

Beskrivelse

Denne sengerammen, med en unik, vevd struktur, vil være det perfekte valget for folk som vil legge til en eksotisk sjarm til soverommet sitt. Sengerammen er håndlaget av heltre mahogni og mangotre og naturlig rotting kubu, og tåler daglig slitasje. Hodegavlen er en komfortabel ryggstøtte for deg å lene deg tilbake. Denne sengerammen er egnet til en madrass på 140 x 200 cm. Vennligst merk: leveransen inkluderer kun rammen, sengelameller og madrass er ikke inkludert. Sengerammen er enkel å montere.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle