Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sengerammer

 Vis 340 st Sengerammer på tilbud - Opptil 33%

Våre beste tilbud
Sorter etter
1456 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Stil
Type
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Kvalitet
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Å kjøpe en sengeramme er en investering som krever noe omtanke. Dels vil den innramme madrassen din på en vakker måte samtidig som du gir rommet et løft og pynter det ennå mer. Hos oss finnes det sengerammer i mange variasjoner, du vil sikkert finne noen som passer deg. Det finnes sengerammer som gir soverommet ditt et edru og stilig inntrykk, og de som skaper mye ekstra lagringsplass for de som trenger ekstra plass. Vil du ha en sengeramme kledd i mykt stoff eller i rent tre? Her finner du det og mye mer i de fleste farger, tretyper og varianter. Hva venter du på? Kjøp sengeramme nå.

Godt å tenke på før kjøpet

Hvilken sengeramme du bør velge, avhenger av etter hvilken stil du innrede soverommet. Tenk for eksempel om det er komfort eller design som er viktigst for deg. En sengeramme med et mykt sengetøy gir en luksuriøs og innbydende følelse og er behagelig å lene seg på. Velg en med mange detaljer for hotellets følelse eller en med mindre polstring for en strengere og mer nøktern stil. En sengeramme i tre kan, avhengig av ditt valg, skape en mer landlig stil eller stram og moderne stil hvis du foretrekker det. Hvis du trenger ekstra lagring, finnes det også sengerammer som tilbyr det. For eksempel kan den passe perfekte i tenårsrommet eller som lagringsplass av ekstra tepper og puter i gjesterommet.

Korrekt sengeramme - et smykke til soverommet ditt

Den riktige sengerammen fungerer som et smykke til ditt hjem. Det faller direkte i øyet og bidrar til å skape den følelsen du leter etter, enten det er for soverommet ditt eller barneværelset. Det kan også øke nattesøvnens komfort og gi deg veldig mye lagringsplass. Kjøp din sengeramme på nettet slik at du kan velge den som passer deg. Hos kan du kjøpe sengeramme online og få den levert raskt og enkelt.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.