Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sengekiste

1Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Sorter etter Mest populære
Farge
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Stil
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)

En sengekiste vil ikke bare gjøre rommet ditt enklere og ryddigere, den vil også sette et særpreg på rommet ditt. Et praktisk møbel som passer ved fotenden av enhver seng.

Gjør rommet ryddigere

Om du er en av mange som har en uvane med å la klær og diverse småting ligge slengt rundt på rommet trenger du en sengekiste. Får du kanskje ikke plass til alt i skap og skuffer samtidig? Det betyr ikke at det trenger å bruke sengen til oppbevaring lenger.

I tillegg til klær, sengeklær og håndklær kan også en sengekiste være et praktisk sted å oppbevare andre ting du måtte ha bruk for på rommet. Fyller du vinduskarmen eller gulvet ved siden av sengen med kremer, bøker og andre ting du trenger før du legger deg blir det fort veldig rotete.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.