Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Svart sengegavl

 Vis 175 st Sengegavler på tilbud - Opptil 39%

Våre beste tilbud
Sorter etter
229 Produkter
  • Svart
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge (1)
Sengemål
Stil
Type
Kvalitet
Pris
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud
En svart sengegavl tar rommet til nye høyder, det gjør det enklere å kunne lese på sengen om du ønsker det. Det er ikke bare veldig praktisk med en sengegavl til sengen, men det er en enkel måte å gjøre den litt mer luksuriøs på. Furniturebox tilbyr svarte sengegavler og sorte hodegavler i forskjellige utførelser, stiler, modeller og materialer. Vil du ha mer dybde og struktur i den sorte sengegavlen din? Velg en svart hodegavl med knapper og sømmer som skaper vakre og stilrene mønstre med ruter eller kvadrater. Prøv selv og nyt resultatet!
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.