Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Start året med en ny SENG - Opptil 35%

Hvit sengegavl

 Vis 234 st Sengegavler på tilbud - Opptil 30%

Våre beste tilbud
Sorter etter
42 Produkter
  • Hvit
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge (1)
Sengemål
Stil
Type
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud
En hvit sengegavl tar rommet til nye høyder og det er enklere å kunne lese på sengen om du ønsker det. Med en mørk vegg og en herlig kontrasterende hvit sengegavl blir dette rommets blikkfang. Det er like praktisk som fint på en og samme gang. Furniturebox tilbyr hvite sengegavler og hodegavler i forskjellige utførelser, stiler, modeller og materialer. Vil du ha mer dybde og struktur i den hvite sengegavlen din? Velg en rustikk sengegavl i hvitt tre eller en stilren sengegavl i hvit skinn. Prøv selv og nyt resultatet!
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.