Akkurat nå! Fri frakt på alt*

Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Sengegavl online

825Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Stil
Sengemål
Serie
Funksjon
Type
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Forventet levering inden 10 hverdage

Sengegavlen, det lille ekstra på soverommet. En sengegavl gir bedre komfort i sengen, og i vårt store utvalg finner du mange varianter, både i størrelser, farger og materialer. Det finnes en alltid en som matcher både ditt soverom og din seng.

Önsker du deg sengegavl? Tenk helhet

Ved å kjøpe en sengegavl, investerer du i både komfort og design til soverommet. Det er derfor viktig at du tenker igjennom noen punkter før du går til innkjøp. Det er viktig at gavlen passer til sengen. Blir den for bred, ser det ikke særlig bra ut, heller ikke hvis den er for smal. Så har du en 180 seng, ser du etter en gavl med den bredden. Vi har gavler i alle størrelser fra 90cm og opp til 180cm. Disse kommer i et utall av kombinasjoner i farger, materialer og utførelser. Tenk derfor igjennom er hvilke funksjon du vil gavlen din skal ha, er den bare til pynt, som et designelement, eller ønsker du ekstra komfort i sengen når du velger å sitte? Kanskje du liker å lese på sengen, se på tv, eller spise frokost. Da er det fint å vite at til mange av våre gavler finnes det både puter og pøller som matcher. Kjøp sengegavler hos oss, da får du mye å velge mellom.

Sengegavl komfort og design

Når du kjøper dine Sengegavler online, vil det stå i teksten hvilken monteringsmetode din valgte gavle har. Det er i hovedsak tre ulike metoder; Montering i sengen, montering i veggen, og frittstående sengegavler. Her må du ta i betraktning hvordan du lever, og hvordan du organiserer livet. Er du glad i å ommøblere, kanskje flytter du ofte? I så fall er det hensiktsmessig å enten kjøpe en hodegavl som monteres på selve sengen, eller enda enklere, en løs sengegavl. Velger du en gavl som monteres i veggen, vil den jo være svært stabil og alltid på plass. Imidlertid er det ikke alltid det passer å fastmontere. en sengegavl som monteres i sengen er stødigst om den får stå inntil en vegg. Det at montering av sengegavl egentlig ikke trenger montering i noen særlig grad, gjør at selv om du mener du har 10 tommeltotter likevel enkelt skal få på plass din sengegavl. Vi har det største utvalget av sengegavler på nettet.

Sengegavl

Et lekkert soverom starter med sengegavlen

Furniturebox har det beste utvalget av fine sengegavler. Uansett hvilken innredningsstil og hvilke møbler du allerede har på soverommet, finner du alltid en sengegavl hos oss som passer akkurat til ditt interiør. Våre sengegavler er flotte, men vi firer likevel ikke på komforten. Hos oss finner du gavler som er polstret, med knapper, med bånd, med pøller og med matchende puter. De kommer i mange fine farger og strukturer. Du kan velge i et stort utvalg overflater som skinn, skai, ull og andre gode, vakre stoffer. Noen gavler har også integrert oppbevaring, eller hyller, der du kan legge en bok, eller kanskje mobiltelefonen.

Oppgradere soverommet? komplementer med en moderne sengegavl!

Noen ganger har vi bare lyst til å friske opp soverommet. Kanskje vi ikke vil bytte ut den gode sengen, men bare oppgradere litt. Da er det å kjøpe moderne sengegavler, en enkel og rask måte å style opp soverommet. Hos oss finner du alle slags sengegavler. Både de litt "edgy" i skinn , med nagler og mørkere farger, men også lekre i lyse farger med designinnslag med bånd og mykere tekstiler. En ny sengegavl kan gi soverommet et virkelig løft, og innby til en mer innbydende seng og et vakkert sengemiljø. Det er ofte ikke mer som skal til for en ny look.

Sengegavler passer alle soverom

Du er unik, og det er også ditt hjem. Hjemmene våre speiler ofte vår personlighet, og vi vil det skal være et sted der vi kan kose oss og slappe av. Derfor er det så viktig at vi har det komfortabelt på soverommet. En måte å heve både komfort og gjøre rommet lunere, er å sette inn en ny sengegavl som matcher rommet og den sengen du allerede har. Selv de unge setter pris på en myk sengegavl, det blir så mye bedre å sitte i sengen for å lese en god bok, se en film på Pc, eller tv, eller innta en lang og deilig søndagsfrokost. Du finner en som passer din smak hos oss.

Montering på en to tre

Gruer du deg til å kjøpe nye møbler til hjemmet ditt? Skremmes du av esker fulle av skruer og en monteringsanvisning du ikke forstår opp og ned på? Heldigvis trenger ikke dette å stå i veien for å skaffe en ny og lekker ny sengegavl til ditt soverom. Våre sengegavler monteres enkelt og greit. Enten kan du skru den fast i den sengen/sengerammen du allerede har, montere den på veggen, eller la den stå løst mellom sengn og veggen. De forskjellige sengegavlene har ulike monteringsmåter, så er vil du unngå å skru i veggen, så velger du enten den som skal skrus i sengen, eller for den enkleste metoden, kjøp en som står av seg selv på gulvet. Det finnes en gavl for alle, med eller uten 10 tommeltotter.