Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Opprullbar sengebunn med 11 lameller 140x200 cm heltre furu

Brun
699:-
Del opp din betaling : 78 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde140 cm
Lengde200 cm
Materiale
MaterialtypeMassiv Furu
Øvrig
Artikkelnummer1177408
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Vår komfortable spilebase vil gjøre deg enda mer glad i sengen din! Sengebunnen er laget av FSC-sertifisert heltre furu, og er robust og holdbar. Spiledesign sikrer optimal luftventilasjon av madrassen og forbedrer søvnopplevelsen. Sengebunnen utmerker seg med sitt sammenrullbare design, og er enkel og praktisk å oppbevare når den ikke er i bruk. I tillegg, takket være de forborede hullene i endelamellene, kan rammen festes til sengen og glir ikke rundt. Velg spilebasene våre for å garantere en god natts søvn!

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle