Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betale om 3 måneder ✌️

Sengebunn

 Vis 17 st Sengebunn på tilbud - Opptil 47% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
84 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Farge
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

En god natts søvn er alfa og omega for å kunne prestere skikkelig dagen etter. Det er vitenskapelig bevist at lite eller dårlig søvn gjør oss både sløve, irritable og generelt trege i både kroppen og hodet. Derfor bør du være bevisst på at sengen din holder høy nok kvalitet - ikke bare for nattesøvnen din men også for både ryggen og nakken. Hvilken madrass du bruker er selvfølgelig viktig, men sengebunnen din spiller også en stor rolle. Hos oss kan du plukke ut en god og billig sengebunn som passer akkurat din seng og få den levert hjem til deg.

Hvor viktig er sengebunnen?

Sengebunnen har flere viktige funksjoner enn å bare holde madrassen og deg oppe. Siden bunnen tar imot mye av vekten din betyr det at den bidrar til å holde madrassen fastere, noe som er viktig for å ta vare på ryggen. Det vil også være med på å forlenge levetiden til madrassen din. Vi tilbyr solide sengebunner i ulike størrelser, til både enkeltsenger og dobbeltsenger. Designet er allikevel ganske likt for alle bunnene - her er nemlig funksjonaliteten det viktigste, siden bunnen blir liggende skjult under madrassen din. Når du hverken kan se eller føle en sengebunn betyr det at den gjør jobben sin, og med en av våre sengebunner vil du raskt glemme at den er der.

Solide og holdbare

Bestill en solid og holdbar sengebunn online til en rimelig pris, og unn deg selv en god natts søvn. Du vil gjøre både kroppen og sinnet ditt en stor tjeneste i det lange løp. Våre sengebunner er konstruerte i solide materialer som furu, bjørk og stål. Så de er skapt for å holde lenge. Det tilbys også et stort utvalg av gode senger og madrasser.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.