Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betal om 3 måneder

Sengeben

 Vis 2 st Sengeben på tilbud - Opptil 31%

Våre beste tilbud
Sorter etter
51 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud
Hvis du skal kjøpe deg en ny seng, er en rammemadrass ofte et enkelt og greit valg. I stedet for å kjøpe en hel seng pluss en madrass du kan legge oppi, er rammemadrassen både seng og madrass i ett. Så er spørsmålet hvilke ben du vil ha til madrassen din? Det finnes mange varianter på markedet, både i tre og metall i ulike utforminger. Hvor høy vil du at sengen skal være? Sengeben finnes nemlig i mange ulike høyder, alt etter hva du foretrekker. Høye sengeben kan være praktisk hvis du ønsker å ha plass til oppbevaring under sengen din. Kjøp sengeben online, her finner du mye å velge i!

Sengeben for enhver smak

Når du kjøper en rammemadrass, får du både seng og madrass til én pris. Dette er et populært alternativ til vanlig seng ettersom du bare trenger å montere sengeben til rammemadrassen og vips, så har du en ferdig seng. Hva slags materiale passer best på ditt soverom, tre eller stål? Vil du ha sorte sengeben, eller passer det kanskje best med hvite? Runde eller kantete? Mulighetene er mange. Noen foretrekker å ha sengen ganske lavt, og da er korte sengeben det som passer best. Hvis du derimot vil utnytte rommet og bruke plassen under sengen til oppbevaring, så velger du høyere ben slik at du får plass til kasser eller skuffer under sengen.

Kjøp sengeben på nettet

En rammemadrass er et populær og enkelt valg for mange som skal kjøpe seg seng. Her er det bare å montere på sengeben, så har du en ferdig seng. Du kan kjøpe billige sengeben på nettet, og de finnes i mange slags materialer, farger og fasonger. Trenger du å bruke plassen under sengen til oppbevaring, velger du høye ben som gir god plass til skuffer eller kasser. Og hvorfor ikke sette høye ben på en vanlig sofa dersom du ønsker å bruke den som sofa ved spisebordet? Mulighetene er mange!

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.