Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Seng med oppbevaring

 Vis 49 st Senger med oppbevaring på tilbud - Opptil 25%

Våre beste tilbud
Sorter etter
142 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Utseende
Kvalitet
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Du kan både spare plass, holde rommet ditt ryddig og få en god natts søvn samtidig. Kjøp seng med oppbevaring fra oss og slå tre fluer i en smekk. Vi har både enkeltsenger og dobbeltsenger i ulike stiler og størrelser, med oppbevaring for både små og større ting. Dyner, puter, laken og sengesett trenger ikke ta opp plass i skapet om du kan åpne opp sengen og legge det i rommet under. Og hvorfor skal du fylle nattbordet ditt med kremer, lesestoff, smykker og andre småting om du kan oppbevare det i en liten skuff i siden av sengen din?

Hvorfor er senger med oppbevaring bedre?

Senger er møbler som tar opp mye plass, det går det ikke an å komme utenom. Soverommet er sjeldent det største rommet i hjemmet, og føles det overfylt og trangt ødelegger det mye av hyggen. Med oppbevaring under sengen din kan du kanskje ha et skap mindre - eller et mindre skap - og frigjøre mer av gulvplassen og veggplassen på rommet. Dessuten er det luksus å kunne strekke deg ned i en skuff og ta ut klærne dine uten å engang måtte stå opp av sengen. Uansett om soverommet ditt er stort eller lite fra før er det helt unødvendig å sløse med plassen. Bruk heller den ledige gulvplassen til en plante og den ledige veggplassen til et bilde.

Praktisk og hyggelig

Hos oss er det både enkelt, raskt og rimelig å bestille seng med oppbevaring online. Sammenlign målene i ro og mak hjemmefra, og plukk ut en farge og et design som passer bra med resten av rommet ditt. Unn deg selv en enklere, mer praktisk og avslappende hverdag og et hyggeligere soverom. Kanskje du også kommer til å sove litt ekstra godt.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.