Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Nakkepute

 Vis 9 st Nakkeputer på tilbud - Opptil 40%

Våre beste tilbud
Sorter etter
70 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Type
Stil
Pris
Utseende
Kvalitet
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud
Det er viktig med en god seng på soveværelset for å kunne hvile kroppen og samle energi til neste dag. Noen ganger vil vi kanskje lese en bok eller om man har tv på soverommet, kanskje se en film eller serie før man skal sove. Da er det viktig å ha god sittekomfort for å ikke skape unødvendig problemer for nakken eller ryggen. Da kan en nakkepute være et smart alternativ. Ikke bare gjør de rommet flottere og mer delikat, men de gir også riktig støtte for nakken og god sittekomfort. Om du er lei av de myke putene og ubehagelig sittestilling i sengen, kjøp nakkepute hos oss og gjør både soverommet og sittestillingen i sengen til en bedre opplevelse.

Hvorfor kjøpe en nakkepute?

Når man skal velge en nakkepute er det flere ting man må tenke på. Enten om det er for å gjøre rommet penere eller om det er for å kunne sitte bedre i sengen. Det finnes nakkeputer i forskjellige størrelser og fasonger. Noen kan man henge rett over sengegavlen, mens andre festes på andre måter. Hvilken modell du trenger kommer an på hvilket behov du vil dekke. De runde putene er gode og stødige for nakken, mens de flate modellene passe bedre til å lene hodet mot. Nakkeputene er ikke bare med å beskytte deg mot smerter i nakken og dårlig sittekomfort, men de gjør rommet flottere og sengen enda mer inbydende.

Få din nakkepute rett hjem i posten

Vi vil at det skal være enklest mulig for deg som kunde å bestille produkter fra vårt sortiment. Vi har et stort utvalg av husholdningsartikler som kan gjøre hverdagen i ditt hjem både, pener, letter og mer komfortabel. Bestill en nakkepute online hos oss i dag, og vi vil sørge for at den kommer raskt og enkelt frem til din postadresse. Vi tilbyr gode priser og produkter med god kvalitet.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.