Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

MILENA Køyeseng med Sprinkelseng 90x200 Hvit

6 495,-
Delbetale fra: 344 NOK/Måned
Velg tilbehør
Utsolgt
Forventes igjen på lager 2020-06-01
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde90 cm
Lengde200 cm
Høyde176 cm
Sengemål90x200 cm
Materiale
MaterialtypeTall
RammeTre
Øvrig
Artikkelnummer677792
SerieWilson & Wood
FargenavnHvit
Farge
TypeKøyeseng
Øvrig informasjonMadrass medfølger ikke
Maksvekt per etasje80 kg
StilTidløs
Garanti10 år

Beskrivelse

MILENA er en klassisk køyeseng for to barn med stabil og sikker konstruksjon. Øverste delen er tilpasset for et eldre barn, mens den nederste sengen er lav og er beskyttet med høye sprinkler – perfekt til det lille barnet. Køyesengen kan enkelt gjøres om til to separate senger og den nederste sengen kan også tilpasses til et eldre barn. 

Alle delene er laget av massiv furu og sengen er malt med en godkjent farge, fri fra kjemikalier. Køyesengen er dessuten sikkerhetssertifisert, noe som innebærer at den er testet og godkjent enlig de standardene som gjelder. Stigen og  veggene som beskytter mot fall sitter fast og kan monteres på begge sider. Madrassen selges separat.

MILENA Køyeseng Hvit. Målene på sengen: 90x200 cm.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle