LEXI No 5 Kontinentalseng 180 Fast Watergel - Møbler & Interiør - Senger - Kontinentalsenger

LEXINo 5 Kontinentalseng 180 Fast Watergel

DEAL
23
16 495
NOK
Du sparer:5 000 NOK
Delbetale fra: 803 NOK/Måned
Fargenavn:Blå
Ben:Sølvben
Sølvben
+ 0 NOK
Gullben
+ 0 NOK
V-formede Metallben
+ 0 NOK
Metalben
+ 0 NOK
Fasthetsgrad
Fast
Materiale overmadrass
Watergel
Forventet levering: 4-6 uker
20 års garanti
Delbetale fra: 803 NOK/Måned
Varemerke:Berg & StrandFargenavn:BlåBen:SølvbenKomfortsoner:7Artikkelnummer:665964Se alle spesifikasjoner

LEXI-serien består av seks kontinentalsenger med tilhørende sengegavl, sengeben og puter. Det brede utvalget av kvalitetssenger med valgfritt tilbehør gjør at du kan tilpasse sengen din etter eget ønskemål, både til stil og komfort.

LEXI No 5 Kontinentalseng er en kontinentalseng med fantastisk progressiv støtte. Kontinentalsengen finnes i fire fargevalg. Trekket på madrassen kan tas av og vaskes på 60°. Seks valg av ben i forskjellige material og design. Til denne kontinentalsengen har du også muligheten å velge mellom en overmadrass i medium eller fast komfort. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en fin sengegavl fra samme serie.

Sengens oppbygning

  • - Sengebunn med en fingerskjøt trestamme og to lag med pocketfjæring. Pocketfjæring i to lag skaper en fantastisk progressiv støtte. Det øverste laget har større fjærer og avlaster derfor den initiale belastningen, mens det nederste laget har mindre fjærer som støtter opp for annen belastning.
  • - Fjærmadrass med micropocketfjæring i sju soner. Bidrar til veldig god komfort og tilpasses etter kroppens belastning.

To valg av madrass

  • Overmadrass med lateks og memoryskum: Talalay lateks er et veldig spesielt naturmaterial med trykkavlastende egenskaper. Gjennom lufttilførsel under produksjonsprosessen skapes en unik egenskap til å lede bort fukt og varme. Sammen med memoryskum blir komforten utrolig. Både talalay lateks og memoryskum er to følsomme materialer som virker støttende og avlastende.
  • Overmadrass med watergel skum: Watergel skum minner i stor grad om følelsen hos en madrass av memoryskum. Materialet har en åpen cellestruktur, noe som bidrar til at den kan holde seg sval og gir en svært behagelig komfort.

Spesifikasjoner
LEXI No 5 Kontinentalseng 180 Fast Watergel
LEXINo 5 Kontinentalseng 180 Fast Watergel
Øvrig
VaremerkeBerg & Strand
KomfortLyx
SerieLexi
Bredde180 cm
Lengde200 cm
FargenavnBlå
Farge
BenSølvben
Materiale overmadrassWatergel
BenSølvben
Sengemål180x200 cm
FasthetsgradFast
Komfortsoner7
SengegavlUten sengegavl
Fjæring rammemadrassPocket
TypeKontinentalseng
Fjæring springfjærmadrassPocket
SengDobbeltseng
StoffnavnEllie 1
Garanti20 år
KvalitetLyx
Artikkelnummer: 665964
Detaljerte spesifikasjoner
Ben Metallic 15 cm 4-pk
BenMetallic 15 cm 4-pk
Øvrig
Sokkel/Ben høyde15 cm
FargenavnHvit, Grå
Farge ,
BenSølvben
Skru diameter8 cm
Forventet levering: 4-6 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt
Berg & Strand
Berg & Strand
Berg & Strand – Sveriges ledende sengeprodusent

Berg & Strand er varemerket for deg som prioriterer både kropp og helse. Velg en seng med høy komfort, topp kvalitet og tidløs design. Sengene kan velges i forskjellige modeller og farger, slik at du enkelt kan finne en seng til deg og dine behov.

Berg & Strand – prisgunstige kvalitetsenger

Berg & Strand legger fokus på komfort og holdbarhet, noe som kan gi deg en riktig god natts søvn. Vi mennesker bruker nesten en tredjedel av livet på å sove, og derfor er det viktig å bruke den tiden i en komfortabel seng for å oppnå maksimal søvn.

Sov på skyer med Berg & Strand

Sett gullkant på soverommet med en luksuriøs skandinavisk seng fra Berg & Strand. Velg mellom sengepakker, elegante fløyelssenger og prisgunstige sengegavler for å gi soverommet et luksuriøst, men samtidig sofistikert touch. Gjør som mange andre og klikk hjem din favoritt i dag, og sov som på skyer - hver natt.

20 års garanti

Berg & Strand gir 20-års garanti mot ramme og fjærbrudd på alle sengene, noe som betyr at du kan sove trygt og godt hver natt.

Mer fra: Berg & Strand