Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

GRAND XL 210 Kontinentalseng Sort

Kontinentalseng med 8 cm sengemadrass med latexkjerne. Sort Visby trekk. Mål: B210 L210 cm.
-10%
13 495,-
Ord. 14 995 NOK
Delbetale fra: 665 NOK/Måned
Gjør dine valg
Svart
+ 0 NOK
Grå
+ 0 NOK
Økolær Svart
+ 0 NOK
Jeans svart
- 500 NOK
Velg fargenavn
Velg tilbehør
Lagervare
Forventet levering: 12-20 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde210 cm
Lengde210 cm
Høyde72 cm
Springfjærmadrass høyde20 cm
Overmadrass høyde8 cm
Rammemadrass høyde29 cm
Sengemål210x210 cm
Materiale
MaterialtypeTekstil
OvermadrassLatekskjerne
SpringfjærmadrassPocket (270 fjær/m², trådtykkelse 1,8 mm)
BenSengeben 15 cm Eik
Stoffmateriale25 000 Martindale
RammemadrassBonell (125 fjær per m², trådtykkelse 2,2 mm)
Antall
Komfortsoner7
Øvrig
Artikkelnummer642693
KomfortBas
SerieGRAND
FargenavnSvart
Farge
FasthetsgradFast
SengegavlUten sengegavl
Komfort og overmadrassMiddels fast + lateksmadrass Svart
TypeKontinentalseng
Avtagbart stoffPå springfjærmadrass
KvalitetLyx
Garanti5 år
KampanjeVåre beste tilbud

Beskrivelse

Vi tilbringer omtrent en tredel av livet i sengen. Å velge riktig seng er et viktig valg som vi bør legge stor omtanke i. GRAND XL oppfyller definitivt kravene til både kvalitet og utseende. Det gråmelerte stoffet er både svært slitesterkt og lett å matche slik at det skal passe inn på akkurat ditt soverom. Legg til en sengegavl og nakkeputer og du får en seng som er en "statement piece" i hjemmet ditt.

GRAND XL er vår høyest kontinentalseng. Bunnfjæringen har 125 fjærer per m², består av ekstra høye bonellfjærer laget av 2,2 mm tykk tråd og er 29 cm høy. Fjæringen i mellommadrassen har 270 fjærer per m², består av pocketfjærer laget av 1,8 mm tykk tråd og er 20 cm høy. Det gir en relativt ettergivende seng som passer middels tunge personer. Pocketfjæringen er inndelt i sju soner med ulik komfort, ettersom man trenger ulik støtte for ulike deler av kroppen. Pocketmadrassen, som er delt i to, kan også vendes for å gi ulik komfort – den ene siden er medium og den andre er hard. Du kan altså velge om du vil ha ulik komfort på hver side av sengen. Øverst ligger en 8 cm høy sengemadrass med latexkjerne. GRAND XL finnes med trekk i flere ulike materialer og farger slik at du kan finne en seng som passer akkurat ditt soverom. 

Alle våre senger er produsert i egen fabrikk med lang håndverkserfaring og veloverveide materialvalg. Ribbene i sengebunnen er montert over sengerammen, noe som gjør at de ligger stødig, uansett belastning. Den doble fjæringen gir herlig avlastning for kroppen og gjør sengemadrassen vendbar for forlenget holdbarhet. Springfjærmadrassen har dessuten avtagbart trekk. Tilsvarende seng kan ute i handelen koste opptil tre ganger så mye, så GRAND XL er med andre ord en svært rimelig seng som gir deg mye seng for pengene.

Kontinentalseng med medium/hard komfort. Bonell/Pocketsystem inkludert sengemadrass med latexkjerne.

SpesifikasjonerTrekk: Sort. 54% polyester, 26% akryl og 20% bomull, 25 000 Martindale. Vask opptil 30 grader.Fjærbunn: Bonell, 125 fjærer per m² av 2,2 mm tykk tråd, 29 cm høy.Fjærmadrass: Pocket, 270 fjærer per m² av 1,8 mm tykk tråd, 20 cm høy.Sengemadrass: 8 cm høy, latexkjerne.Ben: Inkludert, velg utførelse ovenfor.Ribbene i sengebunnen er montert over sengerammen.10 års rammegaranti. Finnes i breddene 120, 140, 160, 180 og 210cm. Finnes med trekk i flere farger og materialer.Kompletter med sengegavl og nakkeputer, velg ovenfor.

MålLengde: 210 cm Bredde: 210 cm Høyde: 72 cm inkl. 15 cm høye sengeben

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle