Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Can't stop thinking about it?
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Black Friday Kontinentalseng – Super Deals

 Vis 333 st Kontinentalsenger på tilbud - Opptil 50% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
67 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Funksjon
Sengemål
Komfortsoner
Stil
Type
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud
Kontinentalseng + Black Friday = En drømmende kombinasjon! Ikke minst om du besøker Furniturebox storslåtte Black Friday-salg. Vi har fylt på med fantastiske Black Friday-deals, så gå ikke glipp av sjansen til å kjøpe kontinentalseng til ekstra god pris. Her finnes det muligheter til å spare 1000-lapper på ditt sengekjøp, uten å kompromisse med komfort og kvalitet. En kontinentalseng passer deg som vil oppleve en ekstra høy komfort i en følsom seng som former seg etter kroppen din og garanterer en god natt søvn. Vi tilbyr et stort utvalg av prisgunstige kontinentalsenger online. Velg og vrak mellom forskjellige størrelser, modeller, design og stiler. Her finner du kontinentalsenger som ikke bare imponerer på komfort og ergonomi, men også visuelt. Vi tilbyr mål på enkeltsenger som en kontinentalseng 80x200, 90x200, 120x200 eller 140x200, samtidig som det er større modeller som målene til en dobbeltseng 160x200, 180x200 eller 210x210. Utgå fra kroppsformen din, din størrelse og din sovestilling når du velger fasthet på din kontinentalseng. Har du ryggproblemer kan for eksempel en fast kontinentalseng passe bedre enn en myk. Uansett hvilken modell du velger så kan du regne med at du kommer til å gjøre store besparinger på kjøpet ditt under Black Friday. Vi har nemlig presset prisene på hele vårt sortiment av kontinentalsenger.

Drømmende Black Friday-deals på kontinentalsenger

Drøm søtt i en kontinentalseng som du har kjøpt til en like drømmende pris! Feire Black Friday med oss på Furniturebox. Vi har fylt på med helt vanvittige gode deals og rabatter på kontinentalsenger under årets store salg. Under en fullstappet uke går vi “all in” når det gjelder fantastiske Black Friday-tilbud. Før vårt storslåtte Black Friday-salg tilbyr vi fantastiske priser under vår helt egne Pre Black Friday-kampanje. Og ikke nok med det, i vente på “the grand final” og vår avsluttende Cyber Monday-salg, så passer vi også på å tilby helt makeløse Black Weekend-rabatter under hele helgen. Her finnes det muligheter til å spare opptil halv pris på prisgunstige kontinentalsenger av høy kvalitet. Så ta saken i egne hender og kjøp en kontinentalseng til en uslåelig superpris under vårt Black Friday-salg. Vi tilbyr lav frakt, 14 dagers angrerett og levering til hjemmet. Det har aldri vært billigere og enklere å Black Friday-shoppe en kontinentalseng – Velkommen inn til å stor-shoppe hos oss på Furniturebox.
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.