Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

LEXI No 5 Sengepakke 140 Fast/Medium Watergel

Mer fra: Berg & Strand
17 995,-
Delbetale fra: 872 NOK/Måned
Gjør dine valg
Velg tilbehør
Leveransetid
Forventet levering: 6-8 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde140 cm
Lengde200 cm
Sengemål140x200 cm
Materiale
OvermadrassWatergel
BenGullben
Antall
Komfortsoner7
Øvrig
Artikkelnummer667076
KomfortLyx
VaremerkeBerg & Strand
SerieLexi
Farge
FasthetsgradFast/Medium
SengegavlSengegavl med Sider 140 cm
Fjæring springfjærmadrassPocket
Fjæring rammemadrassPocket
KvalitetLyx
StoffnavnEllie 1
Garanti20 år

Detaljerte spesifikasjoner

15 cm
2 stk - 15 cm
Mer fra: Berg & Strand
Mål
Sokkel/Ben høyde15 cm
Materiale
BenGullben
Øvrig
FargenavnGull
Farge
LEXI Sengegavl med Sider 140 cm
1 stk - LEXI Sengegavl med Sider 140 cm
Mer fra: Berg & Strand
Mål
Bredde140 cm
Høyde131 cm
Øvrig
SerieLexi
FargenavnBlå
Farge
StoffEllie 1, Blå
SengegavlSengegavl med Sider 140 cm
StilTidløs
KvalitetLyx

Beskrivelse

LEXI-serien består av seks kontinentalsenger med tilhørende sengegavl, sengeben og puter. Det brede utvalget av kvalitetssenger med valgfritt tilbehør gjør at du kan tilpasse sengen din etter eget ønskemål, både til stil og komfort.

LEXI No 5 Sengepakke består av en kontinentalseng med fantastisk progressiv støtte, ben og sengegavl. Kontinentalsengen finnes i fire fargevalg. Trekket på madrassen kan tas av og vaskes på 60°. Seks valg av ben i forskjellige material og design. Tre valg av sengegavl. I denne sengepakken har du også muligheten å velge mellom en overmadrass i medium eller fast komfort.

Sengens oppbygning

  • - Sengebunn med en fingerskjøt trestamme og to lag med pocketfjæring.Pocketfjæring i to lag skaper en fantastisk progressiv støtte. Det øverste laget har større fjærer og avlaster derfor den initiale belastningen, mens det nederste laget har mindre fjærer som støtter opp for annen belastning.
  • - Fjærmadrass med micropocketfjæring i sju soner. Bidrar til veldig god komfort og tilpasses etter kroppens belastning.

To valg av madrass

  • Overmadrass med lateks og memoryskum: Talalay lateks er et veldig spesielt naturmaterial med trykkavlastende egenskaper. Gjennom lufttilførsel under produksjonsprosessen skapes en unik egenskap til å lede bort fukt og varme. Sammen med memoryskum blir komforten utrolig. Både talalay lateks og memoryskum er to følsomme materialer som virker støttende og avlastende.
  • Overmadrass med watergel skum: Watergel skum minner i stor grad om følelsen hos en madrass av memoryskum. Materialet har en åpen cellestruktur, noe som bidrar til at den kan holde seg sval og gir en svært behagelig komfort.

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle