Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Justerbar seng

150Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Sengemål
Type
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Funksjon
Komfortsoner (stk)
Serie
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Å sove godt om natten er - i tillegg til en god frokost - det viktigste for å ha en god dag. Lite eller dårlig søvn gjør oss både ukonsentrerte, slappe, irritable og også mye raskere slitne. Derfor bør du ha en så god seng som mulig for akkurat din kropp og dine behov. En dårlig seng vil ikke bare påvirke formen din neste dag, i lengden vil det også kunne gi deg problemer med både rygg og nakke. Hos oss kan du finne en billig justerbar seng som gir deg den ekstra fleksibiliteten du kanskje trenger for å sove best mulig.

Hva er forskjellen?

Er sengen din for myk eller for hard vil du over lengre tid få plager det kan være vanskelig å bli kvitt. Et generelt tips er at jo mer du veier jo fastere seng bør du ha. Men vinkelen og selve formen på sengen utgjør også en stor forskjell. Spesielt for noen som allerede har problemer med ryggen kan det hjelpe å ikke sove helt vannrett, men også de uten plager kan merke at det er lettere å sovne med overkroppen litt hevet. Om du som mange andre liker å kose deg med en bok i sengen er det også veldig praktisk å kunne rette opp ryggen på sengen til sittende stilling.

Ta vare på kroppen

Behandle kroppen din med den respekten den fortjener og kjøp justerbar seng. Kroppen din er tross alt den eneste du har, og du skal jo bruke den hele livet. Vi har ulike senger i ulike størrelser og farger, og vi kan tilbyr også dobbeltsenger hvor halvdelene kan justeres hver for seg. Kroppen din vil nok takke deg for det senere.