Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Enkeltseng

 Vis 124 st Enkeltsenger på tillbud - Opptil 86% rabatt!

Våra bästa spring deals
Populære filter:
Sorter etter
180Produkter
Filter
Sorter etter Mest populære
Stil
Serie
Komfortsoner (stk)
Sengemål
Utseende
Funksjon
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Type
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Våra bästa spring deals
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Forventet levering inden 10 hverdage

Sjelden har møbler vært mer i vinden enn det er nå. Vi er eksperter på å innrede og dekorere våre egne hjem. Hvis man skal innrede et hus eller en leilighet fra bunnen av, så er det ingen hemmelighet at dette er svært kostbart. Man må rett og slett innse at enkelte av møblene må man legge den største andelen av penger i, mens andre områder må man spare inn penger på. Et godt eksempel på noe man kan spare på, er den eventuelle ekstrasengen. Man kan da for eksempel gå for en billig enkeltseng, og på denne måten spare inn noen sårt tiltrengte tusenlapper.

Bruksområder for enkeltseng

De som bor i leilighet har ofte et ekstra soverom, og da kan det være fint å ha en billig enkeltseng slik at man har mulighet til å ha overnattingsgjester. Men det er jo selvsagt ikke bare i disse tilfellene en ekstraseng er kjekt. De som bor alene har selvfølgelig ikke behov for dobbeltseng, da dette for det første er for stort, og for det andre opptar mye plass. Da kan det være fint å gå for en enkeltseng, og dermed frigjøre plass til andre møbler som for eksempel et stort nattbord, et lite vitrineskap eller kanskje et aldri så lite klesstativ. Uansett hva det måtte være, har man ofte bruk for en ekstra enkeltseng.

Hvorfor ikke kjøpe seng nå?

Det kan være lurt å ha en ekstra seng i leiligheten eller huset ditt. For hvem vet, plutselig står en slektning utenfor døra med behov for en sengeplass, og hva er vel verre enn å måtte si nei til familie? Så hva venter du på? Kjøp enkeltseng nå da vel, slik at du kan be gjester på overnattingsbesøk uten at de må sove på gulvet.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.