Kasse
0 varer: 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Dobbeltsenger på nett

916Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Form
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Komfortsoner (stk)
Sengemål
Funksjon
Farge
Type
Utseende
Serie
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)

Vurderer du å oppgradere soverommet ditt med en ny innbydende dobbeltseng? Kjøp dobbeltsengen din på nett hos oss på furniturebox.no, og du finner et bredt utvalg av senger i alle stiler og behov. En ny seng er ikke alltid det enkleste å velge, det er mange hensyn å ta. Det gjelder å finne en seng som har den beste komforten for deg og samtidig forbedrer komforten og stilen i soverommet. Det er skjønt å sitte i ro og fred og finne din dobbeltseng online hos oss. Her finner du alt fra kontinentalsenger til justerbare senger, samt senger med praktisk lagring.

Hvordan ønsker du dobbeltseng din

En god seng fremmer nattesøvn og dermed generell helse. For eksempel bør du ta hensyn til hvilken fasthet du trenger for å få best mulige søvn. Hvis du er slank, da vil en mykere seng passe bra, mens en fastere seng kan være bra hvis du veier litt mer. Sover du på siden? Da er det best å velge en myk seng slik at skuldre og hofter kan synke godt ned i madrassen, men sover du på ryggen eller magen er det bedre med en fastere seng. Våre kontinentale senger har en stor fjærbelastningsgrense hvilket gir en herlig luksuriøs følelse, og det finnes heller ingen skjøt i dobbeltsengen. Hvis du vil ha den absolutte beste komforten velger du en justerbar seng som kan justeres for å passe din kroppstype best. En justerbar seng kan også hjelpe med snorking og ryggproblemer.

Våkn uthvilt og full av energi

Kjøp dobbeltseng! Det er en god investering som i stor grad forbedrer livskvaliteten din i lang tid. En god natts søvn kan gjøre underverker for humøret og ditt velbefinnende. Det er få ting som er så givende som å krype inn i en god og komfortabel seng etter en intens hverdag, og deretter våkne uthvilt og full av energi neste dag.