Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

OPUS Vitrinemøbel 163 Hvit/Sand

Hvitlakkert vitrinemøbel i massivt tre med sandbehandlet øvre plate. Mål: B163 D44 H135 cm
15 495,-
Delbetale fra: 757 NOK/Måned
Leveransetid
Forventet levering: 4-6 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde163 cm
Høyde135 cm
Dybde44 cm
Materiale
MaterialtypeResirkulert furu
BordplateGjenvunnet Furu
Antall
Antall dører5 st
Antall skuffer3 st
Antall skap5
Øvrig
Artikkelnummer519743
FargenavnHvit
Farge
Nettovekt (kg)90 kg
StilLandlig
Krever monteringJa
UtseendeHvitt Tre

Beskrivelse

OPUS er en rustikk og veldesignet møbelserie i massiv furu. Design og konstruksjon er klart inspirert av tradisjonelt europeisk møbelhåndverk som resulterer i en sterk følelse av autensitet og hjemmetrivsel. Samtidig har møblene en viss stramhet og eleganse med de sandbehandlede flatene og de bearbeidede håndtakene i metall. Serien har til hensikt å formidle det rustikke preget som vanligvis bare finnes på gamle og brukte møbler, og leveres derfor med fabrikert slitasje og merker som for eksempel små groper i treplatene, slitt farge, ikke helt flate plater og så videre. I serien finner du møbler til alle hjemmets rom. Alt fra garderober, skoskap, speil og hattehyller, til ulike bord, sittemøbler, vitrineskap, tv-benker og sofabord. En trivelig og stabil serie med rustikk sjarm!
Hvitlakkert vitrinemøbel i massiv furu og sandbehandlet øvre plate. Kan kompletteres med andre møbler i OPUS-serien for et helhetlig uttrykk.

Mål
Bredde: 163 cm
Dybde: 44 cm
Høyde: 135 cm

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle