Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Skredderbyste dame utstillingsdukke svart

Mål: H168 cm
949:-
Del opp din betaling : 89 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Høyde168 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer942405
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Denne damebysten er en nødvendighet for motestudenter, motedesignere, skreddere og klesbutikker for å vise tekstil- og plagg. Bysten er laget i fløyel og er med andre ord krøllbestandig, stabil i mål, så vel som brannsikker og fuktbestandig.Høyden kan justeres fra 133 cm til 168 centimeter, og har en rekke innstillingsalternativer som gjør at den kan tilpasses etter dine spesifikke behov. Denne kvinnelige utstillingsdukken kommer med kropp, to koblingsdeler samt et støtterør og tre støttebaser installert som stativ for stående.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle