Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører om: 7d 4h 38m 10s

Skjenk med 3 skuffer grovt mangotre

Mer fra: Be Basic
4 195,-
Delbetale fra: 238 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
7d 6h 38m 10s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde80 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeMangotre
Øvrig
Artikkelnummer940965
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriellRustikk
UtseendeTreEik

Beskrivelse

Treskjenken er veien å gå dersom du er på utkikk etter et møbel i industriell stil. Skjenken er laget av mangotre som er solid, stabilt, slitesterkt og vakkert. Håndverket forsterker den spektakulære, gammeldagse stilen. Det grove mangotreet har naturlige trefibre som gir møbelet en rustikk sjarm, samtidig som det gjør skjenken unik. Håndtakene gjør det enkelt å åpne skuffer og fullfører det industrielle utseendet. De solide støpejernhjulene gjør det enklere å flytte på møbelet. Bremsesystemet gjør at du enkelt kan få møbelet til å stå i ro når det er i bruk. Skjenken har 3 skuffer med rikelig plass for klær, bøker eller glassartikler, osv. Den solide toppen er ideell for utstilling av dekorative gjenstander som vaser, fotoalbum, fruktfat, osv. Skjenken er en perfekt lagringsløsning samtidig som det er et dekorativt møbel. Den har et rustikt design som aldri går ut på dato og passer til nesten all innredning. Du kommer til å bli imponert over de rike, dekorative detaljene! Monteringen er enkel.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle