SKJENKmed 10 skuffer hvit 113x30x79 cm tre

- Hvit

Daily price
FEW LEFT
4 695
NOK
Delbetale fra: 261 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 261 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner
Med sitt stilige og praktiske verktøy vil dette skjenksettet passe perfekt inn i hjemmet! Dette skjenksettet er laget av keisertre, poppeltre og MDF-plater, og er ekstremt solid og holdbart. Det består av 10 skuffer og 2 skap for å gi god lagringsplass for forskjellige gjenstandener, for eksempel nøkler, notisblokker, bøker, magasiner eller andre småting og nødvendigheter. I tillegg er den store toppen ideell for å plassere multimedieapparater eller for å vise prydgjenstander. Du kan kombinere to skjenker sammen som en stor skjenk eller atskilt som to mindre skjenker. Skjenken er enkel å montere. Leveransen inkluderer 2 individuelle skjenker i ett sett.
Spesifikasjoner
Skjenk med 10 skuffer hvit 113x30x79 cm tre
Skjenkmed 10 skuffer hvit 113x30x79 cm tre
Mål
Bredde113 cm
Høyde79 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypePoppel, Kejsarträ, MDF
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
Artikkelnummer: 1177060
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Åpningstider: