Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Can't stop thinking about it?
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Skjenk heltre mango 100x30x130 cm

Mer fra: Be Basic
5 995,-
Delbetale fra: 321 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde30 cm
Lengde100 cm
Høyde130 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941371
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
StilRustikk
UtseendeTreMetall

Beskrivelse

Denne funksjonelle skjenken utstråler en gammeldags sjarm og er et særegent tilbehør til hjemmet ditt. Skjenken er håndlaget av mangotre og tresville, som er solid og vakkert, og de håndskårne detaljene legger til dens spektakulære retro stil. Hvert trinn i prosessen utføres med størst omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. Håndverket og de vakre trekornene gjør hvert møbel unikt og litt annerledes enn det neste. Designet med 3 hyller, 4 kabinetter og 5 skuffer, har denne skjenken god plass til å holde ulike elementer organisert og innen rekkevidde. Den kan også brukes som høybord eller oppbevaringsskap. Stålbeinene bidrar til stabilitet og industriell sjarm. Monteringen er enkel. Viktig merknad: Trekorn og farger kan variere fra møbel til møbel, noe som gjør hver av våre skjenker unik; hver skjenk leveres med tilfeldig mønster.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle