Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Skjenk heltre akasie 120x36x50 cm

1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde36 cm
Lengde120 cm
Høyde50 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941844
FargenavnBrun
Farge
StilRustikk
UtseendeTre

Beskrivelse

Vår gammeldagse og naturlige skjenk vil være et tidløst tillegg til soverommet og stuen! Skjenken er utformet av heltre akasie. Den er stabil og legger et rustikk preg over interiøret. Skjenken har et unikt design med bordplate, skuff og skap overlappet, noe som fremhever den naturlige og gammeldagse stilen. Den gir god lagringsplass for å holde forskjellige små gjenstander pent organisert. Hvert trinn i byggeprosessen utføres med størst omhu, enten det er polering eller lakkering. Monteringen er enkel. Viktig merknad: Farger og kornstruktur kan variere mellom møblene, noe som gjør hvert produkt unikt. Hvert stykke møbel leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle