Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sidekommode med 5 skuffer grå

Mål: B69 cm
1 295:-
Del opp din betaling : 105 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde69 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer940705
FargenavnGrå
Farge
StilMarine

Beskrivelse

Denne kommoden med 5 skuffer har et retrodesign med elegante dekorative mønstre. Sideskapet vil gi både praktiske og ypperlige dekorative tillegg til ditt soverom, stue eller spisestue. Den rektangulære toppen er ideell til å plassere en telefon eller vise fram dekorative gjenstander som fotorammer eller potteplanter. De fem skuffene gir god plass til å holde alle slags mindre objekter organiserte og innen rekkevidde. Takket være det høykvalitets MDF-materialet og de sterke stålbenene, er denne kommoden veldig robust og slitesterk. Montering er veldig enkelt.

Handle Stil | #Furniturebox

Kunder som så på dette produktet var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle