Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

SEGUR Vitrineskap 93 Eik/Champagne

Vitrineskap i lys eikemønstret melamin. Mål: B93 D42 H175 cm.
4 095,-
Delbetale fra: 234 NOK/Måned
Leveransetid
Forventet levering: 12-16 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde93 cm
Høyde175 cm
Dybde42 cm
Materiale
MaterialtypeMDF, melamin
Antall
Antall dører4 st
Øvrig
Artikkelnummer552435
FargenavnBeige
Farge
StilTidløs
UtseendeTreEikGlass

Beskrivelse

Segur vitrineskap er et stilrent oppbevaringsskap i et moderne design. Rette, maskuline former blandet med myke og rolige toner av champagnefarget eikemelamin med trelook. En vinnende kombinasjon av skjult og åpen oppbevaring som møter alle dine oppbevarinsgsbehov.

Dette møbelet kan ved montering kreve enkle verktøy som skrutrekker, hammer og vinkel krok.

Segur-serien er elegante møbler i en herlig og avslappende stil. God oppbevaring med karakteristisk stil gir smakfulle møbler med mye selvsikkerhet. De vakre og rene overflatene i lys eikestruktur gir en innbydende og rolig følelse, med genuin karakter. Enkle håndtak i samme material som overflatene, gjør at det smelter inn og gir møblene en vakker harmoni. Møblene i Segur-serien er laget av stabil MDF med en overflate av holdbar melamin, det gir holdbare møbler som kommer til å pynte sin plass i mange år fremover.

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle