Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

NOVA Kjøkkenskap Vegg/Lavt 60 Hvit

Lavt veggskap inkl. dør og håndtak i hvit melamin. Mål: B60 D28 H35 cm.
-25%
1 495,-
Ord. 1 995 NOK
Delbetale fra: 114 NOK/Måned
Leveransetid
Forventet levering: 12-16 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde60 cm
Høyde35 cm
Dybde28 cm
Materiale
MaterialtypeSponplate, melamin
Øvrig
Artikkelnummer552460
FargenavnHvit
Farge
KampanjeVåre beste tilbud
StilTidløs

Beskrivelse

NOVA kjøkkenmoduler lar deg som vil gjøre jobben selv få et helt nytt kjøkken - effektivt, raskt og økonomisk. Skapene levereres komplett med dør, håndtak, hyller og benkeplate. Kjøkkenet er stilfullt designet med rene linjer. Med sin friske og tidløse hvite farge er NOVA det perfekte utgangspunktet for å lage et kjøkken i din egen stil.
NOVA er tilgjengelig i alle deler du trenger for et komplett kjøkken: benkeskap, overskap, høyskap, skap til innbygd ovn og et riktig vakkert vitrineskap i moderne stil. Laget av 16 mm (benkeplate: 22 mm) sponplate med overflate i lettstelt melamin.

Veggskap med dør som åpnes oppover.

Mål
Bredde: 60 cm
Dybde: 28 cm
Høyde: 35 cm

Våre kjøkken levereres flatpakket. Vi anbefaler minst to personer til monteringen. Det kreves tilgang til enkle verktøy f.eks. skrutrekker, hammer, vinkelhake m.m.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle