Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betal om 3 måneder

Skap

 Vis 28 st Skap på tilbud - Opptil 24%

Våre beste tilbud
Sorter etter
274 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud
Hvem kan vel si at man har for mye lagringsplass? Med ekstra lagringsplass vil ditt hjem føle seg renere og mer strukturert, og du kan enten skjule dine eiendeler eller vise dem frem. Med velorganiserte skap vil det også være mye lettere å finne ting når du trenger dem. Om du velger å kjøpe ditt nye skap online, så kan du nyte stillheten og roen foran datamaskinen mens du velger riktig modell. Kanskje du leter etter en bestemt farge, eller det er størrelsen som spiller den største rollen. Om du handler på nettet vil det også være enklere for resten av familien å bli med og velge møbler som alle liker.

God lagringsplass er gull verdt

Det første du bør gjøre er å finne ut hva slags skap du leter etter. ønsker du et glasskap med glassluker, slik at du kan vise dine statuer og din favorittvin på en enkel og smakfull måte? Kanskje det er mer praktisk med et skap med både dør og store skuffer, for å gjemme alle de tingene som bare ligger og slenger Det finnes også åpne skap, møbler som er spesielt egnet for bøker eller puter som ikke behøver å være skjermet bak glassdørene. Uansett hva du leter etter, vil du definitivt finne et passende skap til hjemmet ditt. Hos oss finnes det mange varianter og materialer å velge mellom.

For moderne og hjemmekoselig opplevelser

Hvis du ser etter billige skap og andre flotte møbler, er det hos oss på Furniturebox du bør lete. Hos oss ​​finner du et bredt spekter av designmøbler til gode priser, møbler som passer like godt i både moderne hjem og i hjem med mer landlig stil. Hvis du kjøper dine nye møbler hos oss, vil du slippe å stresse i lange køer i butikken.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.