☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Kube hyllesett 4 stk tre hvit

1 495,-
Delbetale fra: 114 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde50 cm
Lengde50 cm
Høyde15 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer939979
FargenavnHvit
Farge
StilTidløs
UtseendeTre

Beskrivelse

Våre Vegg Kube tilbyr en virkelig attraktiv og moderne måte å vise dine smykker eller lagre bøker eller DVDer. Lett å plassere på veggen, kan du montere dem hver for seg eller samlet. De er egnet for alle rom i hjemmet. De kan monteres på veggen eller du kan bare setten dem på gulvet for lagringsbruk. Og takket være frittstående /dimensjon design, kan hver enhet plasseres vertikalt eller horisontalt som du ønsker. Disse hvite hyllene er laget av kvalitet MDF med høyglanset overflate. Leveransen inkluderer 4 x kubiske hyller med alle monteringstilbehør.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle