BOKHYLLE/TV-BENKhøyglans grå 143x30x36 cm

- Grå

Daily price
995
NOK
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner
Bokhyllen har et elegant og klassisk design, og er et dekorativt og praktisk tillegg til innredningen. Skapet er laget av brett, noe som sikrer stabilitet, holdbarhet og lang levetid. Bokhyllen er designet med 4 rom, og tilbyr god lagringsplass for å holde magasiner, bøker, DVDer og multimediaenheter, samt forskjellige andre ting godt organisert og i nærheten. I tillegg, som en allsidig hylle, kan skapet ikke bare henges på veggen, men også plasseres horisontalt på gulvet som TV-benk eller bokhylle, noe som gjør det til et perfekt valg for oppholdsrommet. Bokhyllen er enkel å rengjøre med en fuktig klut. Den er enkel å montere med medfølgende monteringsmaterialer.
Spesifikasjoner
Bokhylle/TV-benk høyglans grå 143x30x36 cm
Bokhylle/TV-benkhøyglans grå 143x30x36 cm
Mål
Bredde143 cm
Høyde36 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeSpånskiva
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrå
Farge
Artikkelnummer: 1177841
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Åpningstider: