Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

BODDE Bokhylle med Vinoppbevaring 112 Vintage Hvit/Brun

Bøkhylle i gjenvunnen hvit- og honninglasert furu. Mål: B112 D52 H190 cm
14 995:-
Del opp din betaling : 734 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde112 cm
Lengde112 cm
Høyde190 cm
Dybde52 cm
Materiale
MaterialtypeResirkulert furu
RammeGjenvunnet Furu
BordplateGjenvunnet Furu
Antall
Antall skuffer2 st
Øvrig
Artikkelnummer519616
FargenavnHvit
Farge
Nettovekt (kg)82 kg
StilRustikkLandlig
Krever monteringJa
UtseendeTreHvitt Tre

Beskrivelse

BODDE er en rustikk og trivelig møbelserie som har hentet inspirasjon fra klassisk, europeisk møbelhåndverk. Serien er produsert med det formål å formidle den rustikke patina som vanligvis bare finnes hos gamle og brukte møbler, og leveres dermed med bevisst tilføyd slitasje og merker, slik som små groper i treoverflaten, avflasset farge, ikke helt jevne overflater og så videre. Materialet er gjenvunnen furu som laseres i hvit- og honningfarge. Materialvalget gir ikke bare møblene en unik følelse, men bidrar også til et holdbart forbruk av naturens resurser. Serien fokuserer på å tilby smarte og praktiske møbler med mye sjel. Den inneholder alt du kan trenge for først og fremst kjøkken og stue, alt fra bord og sideboards til en bokhylle med innebygd vinstativ. Møblenes landlige sjarm passer naturligvis perfekt inn i klassiske landlige interører, men også utmerket i mer moderne hjem for kontraster til det avflassede og svale.

Bøkhylle i gjenvunnen hvit- og honninglasert furu med innebygd vinstativ for noen-og-femti vinflasker samt anordning til å henge opp glass i. Kompletter gjerne med andre møbler fra BODDE-serien.

Mål
Bredde: 112 cm
Dybde: 52 cm
Høyde: 190 cm


Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle