10% EKSTRA rabatt på ALT! Kode: 10FLASH Opphører om: 4d 15h 48m 39s
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% EKSTRA rabatt på ALT! Kode: 10FLASH Opphører om:

Amando Vegghylle Rundet Kube Sett med 3

Mål: B50 cm
1 195,-
Delbetale fra: 100 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde50 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer940307
FargenavnHvit
Farge
StilTidløs

Beskrivelse

Dette settet består av 3 vegghyller som blir blikkfanget i et hvilket som helst rom. Med et usynlig monteringssystem er disse vegghyllene enkle å montere, og fungerer som det perfekte stedet for å lagre varer som priser, bøker, samleobjekter, ornamenter, osv. Disse veggkubene kan monteres på veggen eller bare stablet på gulvet for å danne en unik lagrings- og visningsløsning. Du kan montere dem separat eller sammen. Disse hyllekubene vil passe til enhver innredning og gjør en tom vegg om til et blikkfang! Disse hengende hyllekubene er laget av MDF i høy kvalitet med matt overflate. Leveringen inkluderer 3 vegghyller, skruer og veggkontakter.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle