Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

Veggskap med dører og kroker til nøkler og smykker

Mer fra: Be Basic
799,-
Delbetale fra: 82 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde40 cm
Høyde20 cm
Dybde8.5 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer943771
SerieBe Basic
FargenavnHvit
Farge
StilMarine
UtseendeHvitt Tre

Beskrivelse

Nøkkelskapet har et hvitt, antikt og elegant design. Det vil være både dekorativt og funksjonelt å ha hjemme, slik at du kan holde nøkler og andre små gjenstander godt organisert. Veggkabinettet har tre metalkroker for nøkler. De to rommene med dører og hyllen i midten tilbyr rikelig med lagringsplass for lommebøker, mobiltelefoner, solbriller, smykker og annet tilbehør. MDF-konstruksjonen gjør skapet sterkt og holdbart. Kabinettet kan enkelt monteres på veggen. Den hvitmalte overflaten gjør det enkelt å rengjøre med en fuktig klut.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle