Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Knaggrekke gjenvunnet heltre 60x15 cm

699:-
Del opp din betaling : 78 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde15 cm
Lengde60 cm
Materiale
Materialtyperesirkulert tre
Øvrig
Artikkelnummer941273
FargenavnBrun
Farge
StilRustikk
UtseendeTreEik

Beskrivelse

Den rustikke knaggrekken er både praktisk og dekorativ. Knaggrekken er laget av gjenvunnet heltre med karakteristikker fra forskjellige typer tre som mahogni, teak, mangotre, akasietre, o.l. Du kan finne hull etter spiker, skruer eller bolter sammen med andre skjønnhetsfeil, som understreker autentisiteten til materialet. Disse skjønnhetsfeilene forteller en historie og er aldri laget med hensikt. Trevirket stammer fra naturlig falne trær, trebåter, trehus, osv. Hver del av dette møbelet er unikt og litt forskjellig fra det neste møbelet. Tegn til slitasje og håndverket av denne håndlagede knaggrekken gir hvert møbel et unikt utseende og bidrar til den spektakulære gammeldagse stilen. Med 6 knagger og god plass til å henge fra seg skjerf, slips, jakker, vesker, hatter, nøkler, osv. Viktig merknad: Fargene kan variere fra del til del, hvilket gjør hver knaggrekke unik; leveransen er tilfeldig.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle