Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

HEDE Garderobe 116 Hvit

8 495,-
Delbetale fra: 436 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 12-20 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde116 cm
Høyde199 cm
Dybde57 cm
Indre mål hyllerom, dybde45.5 cm
Indre mål hyllerom, bredde51.5 cm
Materiale
MaterialtypeMassiv furu
Øvrig
Artikkelnummer557735
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
UtseendeHvitt Tre

Beskrivelse

Klassiske garderoben Hede sprer en herlig følelse av romantikk og plass. Med gjennomtenkt garderobeinnredning og to romslige skuffer finnes det godt med plass til å oppbevare klærne på og takket være de doble dørene blir oversikten over klærne maksimal. Hede er laget av massiv furu som lakkes med en nesten helt transparent hvitlakk, der treets vakre årring syns igjennom om man ser nøye. Med sin landlige eleganse er det den ultimate garderoben til både gangen og soverommet.

Om produktet

  • Laget av hvitlakkert, massiv furu.
  • Materialet kommer fra bærekraftig skogbruk og er FSC-sertifisert.
  • Landlig stil.

Hede er en praktisk møbelserie som sprer en herlig følelse av romantikk og rom. I serien finner du blant annet store garderober og sengerammer. Møblene er laget av massiv furu som lakkes med en nesten helt transparent hvitlakk, der treets vakre årring syns igjennom om man ser nøye. Møblene har et tidløst design og en holdbar konstruksjonen som garantert holder lenge. Med sin landlige eleganse er det den ultimate garderoben til både gangen og soverommet.

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle