Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Garderobeskap med 4 rom svart 175x45x170 cm

Mer fra: Be Basic
749,-
Delbetale fra: 80 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde175 cm
Høyde170 cm
Dybde45 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer1039946
VaremerkeBe Basic
FargenavnSvart
Farge
StilModerne

Beskrivelse

Dette praktiske garderobeskapet gir en ideell oppbevaringsløsning for klær og sko. Det er preget av en solid jernramme, noe som gjør klesstativet enkelt å bevege og svært holdbart. I tillegg har det fire rom, og tilbyr nok plass til å holde vesker, sko eller småting organisert og i nærheten. Stofftrekket med glidelås beskytter klærne dine mot smuss og støv. Farge: svart Mål: 175 x 45 x 170 cm (B x D x H) Materialer: jernrør + 100% polyester Med 4 rom ADVARSEL: For å forhindre at produktet velter, må medfølgende festemidler for vegg benyttes
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle