Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Garderobeknagger 2 stk sølv aluminium

Silver
2 295,-
Delbetale fra: 151 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde49 cm
Høyde18 cm
Dybde9 cm
Materiale
MaterialtypeAluminium
Øvrig
Artikkelnummer1178444
FargenavnSølv
Farge

Beskrivelse

Kanggene dekorert med vakre gevir, vil bli et dekorativt og praktisk tillegg til rommet ditt. Med et usynlig monteringssystem fungerer knaggene som et ideelt sted å henge fra seg kåper, hatter, vesker, skjerf osv. Knaggene er laget av høykvalitets aluminium med polert overflate og har en solid struktur og er ekstremt holdbart. Platen har 6 kroker for å henge fra deg det du er glad i. Knaggene passer til enhver dekor og gjør en tom vegg eller kjedelig garderobe om til et blikkfang! Levering inkluderer 2 knaggplater

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle