Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

NORTH Skoskap 58 Lavt Hvit

Hvitt skoskap med tre skoutdrag. Mål: B58 D17 H105 cm.
1 495:-
Del opp din betaling : 114 NOK/Måned
Gjør dine valg
Hvit
+ 0 NOK
Eik
+ 0 NOK
Velg fargenavn
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde58 cm
Høyde105 cm
Dybde17 cm
Antall
Antall skuffer3 st
Øvrig
Artikkelnummer559019
FargenavnHvit
Farge
StilTidløs
TypeSkoskap
UtseendeBetong

Beskrivelse

NORTH er en møbelserie med et moderne og stramt design. Møblenes stilrene utførelse og flotte metalldetaljer kombinert med en frisk følelse gir den en pålitelig helhet. Serien inneholder en rekke funksjonelle møbler med vekt på entré og soverom, som for eksempel kommoder, skjenker, skap og oppbevaringssystem. Kort sagt, en møbelserie for deg som ønsker praktiske og flotte møbler til en rimelig pris.

Dette praktiske skoskapet med tre utdragbare hyller og plass til opptil seks par sko er laget i hvitfarget folie. Et møbel som passer like bra i soverommet eller i ditt walk-in-closet som i entréen! Kombiner gjerne med andre møbler i NORTH-serien.

Mål
Bredde: 58 cm
Dybde: 17 cm
Høyde: 105 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle