☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

ALSTERBO Skoskap 120 Høy Grå/Hvit

Grått skoskap med seks luker og to skuffer. Mål: B120 D39 H146 cm.
9 495,-
Delbetale fra: 481 NOK/Måned
Utsolgt
Forventes igjen på lager 2020-06-13
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde120 cm
Høyde146 cm
Dybde39 cm
Antall
Antall skuffer8 st
Antall hyller18 st
Øvrig
Artikkelnummer556161
FargenavnHvitGrå
Farge
Maksvekt5 kg
StilTidløs
TypeSkoskap

Beskrivelse

ALSTERBO er en funksjonell og elegant møbelserie for gang og soverom. Møblene har et moderne utseende som preges av glassfronter, kontrasterende dekor og diskrete metallhåndtak. Godt planlagte rom med justerbare hylleplan og myktlukkende dører, er noen av detaljene som gjør sko- og klesoppbevaring lettere og morsommere med ALSTERBO. Så hvis du prioriterer pen og praktisk oppbevaring til en rimelig pris? Da er ALSTERBO en møbelserie for deg! Finnes i hvitt og antrasitt, eller hvitt og Sanremo eikedekor.

Pent og praktisk skoskap i hvitt og antrasittgrått med seks luker med glassfront og to skuffer. Er du som mange andre fullstendig besatt av sko? Eller har du bare en stor familie? Da har du sannsynligvis gått lei av at gangen ser ut som en dårlig organisert skobutikk. Med ALSTERBO skoskap får du enkelt kontroll over skoene dine og slipper å lete deg fordervet etter den ene favoritt-sneakeren din. Alle dine skjønnheter samlet i et skap spesielt designet for akkurat sko! Et perfekt møbel for gangen, soverom eller ditt walk-in-closet. ALESTRO Skoskap 120 rommer opptil hele 60 par sko!

Greit å vite
- Plass for opptil 60 par sko
- Justerbare hylleplan
- Myktlukkende luker
- Myktlukkende skuffer med selvlukking
- Fronter i sikkerhetsglass

Maksbelastning
Hylleplan: 5 kg

Mål
Bredde: 120 cm
Dybde: 39 cm
Høyde: 146 cm

Dette møbelet forankres i veggen.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle