Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

ALSTERBO Hattehylle 100 Grå/Hvit

Vegghengt hattehylle i grått og hvitt. Mål: B100 D26 H149 cm.
3 495,-
Delbetale fra: 206 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 12-20 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde100 cm
Høyde149 cm
Dybde26 cm
Øvrig
Artikkelnummer556160
FargenavnHvit
Farge
Maksvekt10 kg
StilTidløs
Inngår i pakkenSpeil
UtseendeHvitt Tre

Beskrivelse

ALSTERBO er en funksjonell og elegant møbelserie for gang og soverom. Møblene har et moderne utseende som preges av glassfronter, kontrasterende dekor og diskrete metallhåndtak. Godt planlagte rom med justerbare hylleplan og myktlukkende dører, er noen av detaljene som gjør sko- og klesoppbevaring lettere og morsommere med ALSTERBO. Så hvis du prioriterer pen og praktisk oppbevaring til en rimelig pris? Da er ALSTERBO en møbelserie for deg! Finnes i hvitt og antrasitt, eller hvitt og Sanremo eikedekor.

Pen og praktisk vegghengt hattehylle i hvitt og antrasittgrått med speil og fire kroker. Kombiner gjerne med ALSTERBO Skoskap Lavt 100 for komplett gangoppbevaring i et kompakt format.

Maksbelastning
Hattehylle: 10 kg

Mål
Bredde: 100 cm
Dybde: 26 cm
Høyde: 149 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle