Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Stablebart kurvsett 6 stk grå naturlig seljetre

Mer fra: Be Basic
995,-
Delbetale fra: 91 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Lengde67 cm
Høyde42 cm
Materiale
MaterialtypeBomull
Øvrig
Artikkelnummer1147328
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrå
Farge

Beskrivelse

Kurvsettet i 6 deler, med et klassisk og funksjonelt design, vil være et rustikt og praktisk tillegg til hverdagen. Kurvene er laget av naturlig seljetre, og er robuste og holdbare. De rektangulære kurvene er allsidige for daglig organisering, og den største esken med lokk kan være en skittentøyskurv, noe som gir god plass til tøyet ditt. Den attraktive vevde stilen gir settet en rustikk sjarm. Med plassbesparende design, kan de stables i den største kurven når de ikke er i bruk. Leveransen inkluderer 6 rektangulære kurver og 1 lokk.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle