Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Black Friday SALG - Rabatt på 50 000+ produkter!

Baderomsoppbevaring

 Vis 8 st Baderomsoppbevaring på tilbud - Opptil 35% rabatt!

Black Friday
Sorter etter
141 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Hvordan er badet ditt, er det stort eller lite? Uansett hvor stort badet ditt er, så er det viktig å ha mest mulig plass til oppbevaring til håndklær, såper, vaskemidler og alt annet man bør ha for hånden på badet. Særlig på små bad er det viktig å utnytte plassen maksimalt, og da gjelder det å finne de smarteste oppbevaringløsningene. Hvis tingene ikke har sine faste plasser, blir det fort uorden og rotete. Dessuten er det smart å oppbevare sakene slik at du lett ser hva du har og hva du trenger å kjøpe. Ting som står langt inni et skap blir gjerne glemt. Du finner mye fin baderomsoppbevaring online.

Få orden på badet

Hvordan er badet ditt organisert, finner du det du trenger, eller er det et kaos av gamle såper og håndklær? Uansett om baderommet er stort eller lite, så er det viktig å holde orden og oversikt. Hvis hver ting har sin plass, er det lett å holde det ryddig, og du vet alltid når du må kjøpe nye såper, shampoer eller andre artikler du trenger å ha. Når du har stuet ting innerst i dype skap, er det fort gjort å glemme dem, så sørg for at du vet hva du har og hvor du oppbevarer dem. Hyller og skuffer er praktiske løsninger på badet, det samme er kurver og ulike hengeløsninger.

Smart oppbevaring på badet

Savner du mer orden og system på badet ditt? Da kan du starte med å se deg rundt og finne ut hvor det er mest praktisk å oppbevare toalettartikler og håndklær. Vil du ha hengende hyller? Høye skap? Kurver og kasser? Det finnes mange fine og smarte oppbevaringsløsninger, og på nettet kan du finne et stort utvalg av billig baderomsoppbevaring.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.