Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Oppbevaring

 Vis 1989 st Oppbevaring på tilbud - Opptil 45%

Våre beste tilbud
Sorter etter
8652 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Det er rart med det, man føler alltid behov for mer plass til oppbevaring, nesten uansett hvor stort hjem man har. Hvor ofte hører du folk klage over for mye oppbevaringsplass? Utfordringen ligger i å finne de løsningene som passer best og er mest praktiske. Man kan finne mye fint og smart innen oppbevaring på nettet, og det er viktig å kartlegge behovene og finne ut hva man egentlig trenger. Skal man lagre noe på kort sikt, noe som det går raskt å finne fram når man trenger det, så må man ta litt andre hensyn enn om man skal oppbevare ting man kanskje ikke skal ta fram før om flere år.

Enkel og praktisk oppbevaring

Enten du har god eller dårlig plass i hjemmet ditt, er det lurt å tenke på smarte løsninger innen oppbevaring. Gode garderober finnes i ulike størrelser og innredninger, og det er en god idé å tenke utenfor boksen. Kjøkkenskap kan for eksempel fint settes opp over sengen på en soveromsvegg. Har du lite gulvplass til bokhyller, kan du sette opp hobbyplater helt oppunder taket og lagre bøkene dine der. Nattbord med skuffer eller gode hyller kan utnytte plassen ved siden av sengen, og tv-benker med skapdører eller skuffer kan skjule både ledninger og smårot. La ting ha sin faste plass, så finner du dem alltid når du trenger dem, og du slipper å ha et kaotisk hjem.

Smart og praktisk oppbevaring

Du får aldri for mye oppbevaringsplass i hjemmet ditt, det er alltid ett eller annet du burde hatt mer plass til, ikke sant? Hvis du ønsker litt mer orden og system i tingene dine, er det viktig at alle ting får sin faste plass. Utnytt plassen i hyller og skap, og oppbevar tingene dine i esker, bokser, kurver og krukker. Du finner veldig mye fint innen oppbevaring online. Klikk deg rundt og bli inspirert!

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.