Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Barsett 3 deler heltre eik

2 795,-
Delbetale fra: 174 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde40 cm
Lengde100 cm
Høyde110 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer1042517
FargenavnBrun
Farge
StilTidløs

Beskrivelse

Dette barsettet er laget av heltre eik, og har et enkelt, men stilig design. Det vil være et flott tillegg til hjemmet ditt. Dette barsettet er laget av heltre eik med en naturlig overflate. Det er slitesterkt og en iøynefallende dekorasjon i hjemmet. Dette barbordet sammen med en skuff, gir god plass til oppbevaring av notisblokker, nøkler, samt andre småting. Barstolene er karakterisert av fire krysstenger, stabilitet samt sittekomfort. Spisesettet kan plasseres i gangen, stuen eller spisestuen, og brukes som et frokostsett, et bistrosett eller et pubsett. Leveransen inkluderer 1 barbord og 2 barkrakker. Farge: brun Materiale bord: heltre eik med naturlig overflate og MDF med eikefiner Materiale stol: heltre eik Mål bord: 100 x 40 x 110 cm (L x B x H) Mål stol: 30 x 35 x 75 cm (B x D x H) Leveransen inkluderer 1 barbord og 2 barkrakker

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle