Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

SOFTCARE Rengjørings- og håroppsamlingssvamp

Svamp som effektivt kan samle opp husdyrhår fra matter og andre tekstiler.
-23%
349:-
Veil. 454 NOK
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Øvrig
Artikkelnummer559817
Farge
KampanjeVåre beste spring deals
UtseendePlast

Beskrivelse

Rengjøringssvamp som effektivt suger til seg fukt og smuss. Svampen kan vris, etterlater ikke lo eller triper og rengjør til og med uten rengjøringsmiddel, akkurat som en mikrofiberklut. Svampen samler effektivt opp husdyrenes hår fra matter og andre tekstiler og tørker effektivt støv. Materialet PVA er svært holdbart og således miljøvennlig. Svampen kan ved behov vaskes i vaskemaskin på 60 grader. Oppbevares tørr og fuktes før bruk. Når det er tørt er PVA antibakterielt og begynner derfor ikke å lukte vondt som vanlige vaskesvamper. Den holder i mange år.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle